За підсумками голосування читачів та експертного журі перемогу здобув соціальний проєкт фонду "Клуб супергероїв".

Нагородження переможців відбулось у листопаді під час щорічного PR-марафону національного видання MMR, який цього разу присвятили ефективним комунікаціям під час війни.

З початком повномасштабної війни Favbet Foundation переорієнтував понад 90% своїх проєктів на допомогу ЗСУ. Згодом допомога українській армії трансформувалася в системну роботу мілітарі-хабу, а гуманітарні напрямки адаптували під вимогу воєнного стану. Серед них "Клуб супергероїв" – програма культурного та спортивного розвитку дітей, які відчули вплив війни.

"Українські діти – завзяті й талановиті. Навіть війна не позбавила їх прагнення до розвитку та самореалізації. Наша мета – дати юним українським дітям більше можливостей розкривати свої суперздібності, попри на війну. Саме вони – майбутнє нової України, і ми маємо робити все можливе, щоби воно було щасливим", – розповідає куратор проєктів Favbet Foundation Євген Бондар.

"Клуб супергероїв" реалізований з метою підтримки дітей та підлітків з родин військовослужбовців та ВПО. "Клуб" об’єднав одразу три проєкти: "IT Kids", "Сила у знаннях" та "Сильніші разом". У 2023 році в межах цих ініціатив команда фонду провела низку курсів з основ програмування, розіслала школярам 5500 боксів канцелярії та започаткувала безплатні спортивні секції з боксу, футболу, боротьби та баскетболу.

"Найкраща репутація – та, яка формується не словами, а реальними справами. Команда фонду виконала величезний обсяг роботи: "Клуб супергероїв" охопив тисячі дітей по всій Україні. Ці проєкти заслужено привернули багато уваги та стали гарним взірцем ефективної взаємодії бізнесу з громадськістю через подолання спільних викликів", – коментує директорка з комунікацій FAVBET Ксенія Тюрікова.

Крім цього, Favbet Foundation продовжує свою важливу місію – за підтримки фонду надходить системна допомога ЗСУ. Так, на сьогодні було передано 240 авто для фронту й це число зростає щодня. Також за сприяння Favbet Foundation ЗСУ отримали понад 130 дронів різного типу, в тому числі ударного. Раніше ударні роти "Армії дронів" отримали від компанії Favbet 53 нових позашляховиків Peugeot Landtrek. Всього ж сумарна допомога ЗСУ та іншим Силам оборони за підтримки фонду склала понад 175 млн грн.