Напередодні дружина Мауро Ікарді продемонструвала свої навички у музиці. Брюнетка презентувала доволі провокативну пісню та спекотний кліп у своєму Instagram. Ванда у розкішних відвертих образах танцювала в компанії оголених чоловіків.

У розпал промо-кампанії пісні "Поганої c*чки" Ванда Нара провела пряму трансляцію у своєму Instagram, до якого також приєднався Мауро Ікарді. Футболіст Галатасарая заявив, що не буде слухати пісню: "Я заблокую її на своєму Spotify. Добре те, що ви зробили там хороший бізнес, і хороші гроші будуть надходити. Подивимося...Я збираюся битися головою об стіну. Я теж не дуже добре знаю текст пісні. Там не так багато тексту". "Ти м*дак. Я зараз розлючуся", – відповіла Ванда. "Ну... Ти запитала мене, що я думаю про пісню", – цитує слова Ікарді Tikitakas.

Нагадаємо, раніше у Ванди Нари виявили лейкемію. Натомість зірка продовжує дотримуватися свого ритму життя та доводити, що вона непереможна. Однак заявила, що досі не отримала остаточного висновку медиків щодо підозри на лейкемію.