"Ми не знаємо всього й можемо лише здогадуватись щодо багатьох питань. Але на початку повномасштабного вторгнення росії, коли ми писали листи в МОК, міжнародні федерації, Сергій Назарович навіть не виступив з публічною заявою. Він мовчав…

Тільки коли спортсмени почали цікавитися, де він, з’явилося відеозвернення, в якому навіть не назвав війну війною. Це розставило всі крапки над "і" й мені стало зрозуміло, хто є хто. Розслідування щодо його бізнесу мене здивувало. Наскільки знаю, воно ще триває.

Як ставлюся до Гутцайта? Нещодавно я отримала від НОК нагороду як найкраща українська спортсменка серпня. Ми поговорили під час заходу. Він розповів про свою роботу на міжнародній арені щодо недопущення росіян і білорусів до змагань. Гутцайт допомагав мені й моїй команді під час виїзду за кордон на початку повномасштабного вторгнення. Нічого поганого про Вадима Марковича сказати не можу. Про його роботу на посаді президента НОК поки що зарано говорити", – заявила Магучіх в інтерв'ю Укрінформ.

Нагадаємо, раніше проект Bihus.Info опублікував розслідування про фірму "Монблан" з тимчасово окупованого Донецька, яка належить братам Сергію та Василю Бубкам. У травні 2023 року компанія почала офіційно торгувати з терористами, постачаючи пальне для структур окупантів.