Благодійний фонд Favbet Foundation продовжує систематично підтримувати Збройні Сили України. За останні дні фонд передав на фронт два позашляховики Nissan Navara.

Зокрема, один позашляховик підвищеної прохідності Nissan Navara надійшов у розпорядження підрозділу, бійці якого виконують бойові завдання на південних ділянках фронту.

Ще один Nissan Navara уже допомагає організовувати ефективну оборону та посилює боєздатність одного з підрозділів ЗСУ в Донецькій області. Також за сприяння благодійного фонду Favbet Foundation підрозділи Збройних Сил України отримали чергову партію квадрокоптерів DJI Mavic 3 та зарядних станцій EcoFlow Delta 2.

5 дронів і 2 зарядні станції надійшли в розпорядження одного з підрозділів, що бере участь у наступальній операції на Запорізькому напрямку.

Нагадаємо, за сприяння Favbet Foundation ЗСУ від початку великої війни отримали понад 230 авто, в тому числі мова йде про 53 нові позашляховики Peugeout Landtrek, придбані компанією Favbet для ударних рот "Армії дронів".

Крім того, ЗСУ отримали за сприяння фонду понад 120 дронів різного типу, в тому числі ударного. Всього ж сумарна допомога ЗСУ та іншим Силам оборони за сприяння фонду склала понад 175 млн грн.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований 2020 року. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку.