"Дякую друзям і родичам з Франції, Польщі, Канади, США, Угорщини, Іспанії, Португалії, Італії, Великобританії, Кіпру, Нідерландів, адекватним білорусам та іншим, за те, що цікавитесь і хвилюєтеся!

Жоден, жодна, громадянин, громадянка РФ не написали ані слова. Вам соромно? А що ви зробили, щоб можливого вторгнення ваших дегенератів на мою демократичну країну не було? Покажіть мені хоча б якусь територію, яка після вашої окупації стала успішною, розвинутою, де люди усміхаються, насолоджуються життям і не перетворились на небезпеку для сусідів? Ви приносите лише біду, смерті та зубожіння.

За останні тижні я отримав сотні повідомлень, і з кожним днем їхня кількість зростає. Я і моя родина зберігаємо спокій, адже у нас є військові, які у випадку потреби – боронитимуть нашу землю. А коли за тобою нація – реальна стіна – то ніякі вороги не страшні. Україна протягом своєї історії постійно боронила власні землі, ми ніколи не нападали, але саме цього від нас хоче цей "неогітлер". Історія всіх розсудить, але дуже хочеться, аби навички воєнного часу не знадобились. Здохни, тварюко! Припини вбивати моїх братів і сестер!", – написав Андрій Демчук у своєму Facebook.