"Україна та український народ мають величезну історію. Ця країна була б однією з найбільш розвинутих та успішних, якби не постійні варвари, які щоразу грабували її та вбивали героїв та найкращих людей. На жаль, світу ще далеко до єдності та колективного розуму. Сьогодні один тиран з владою завдяки зброї та страху готовий руйнувати життя мільйонам людей.

Ще жодна територія, яку захопила силою Росія, не стала кращою, а тільки деградувала та спустошувалася... Придністров’я, Абхазія, частина Берліну, Куба, північна Корея після другої Світової війни... всі території, до яких торкається Росія, стають найдепресивнішими.

Зараз у нас набагато сильніша країна, ми зможемо себе захистити. Але зараз також нам потрібна допомога партнерів. Економічні санкції, персональні санкції, блокування рахунків, заборона в’їзду в розвинуті країни, заборона торгівлі, зупинка північного потоку, відмова від російських ресурсів, депортація родичів російського режиму – це підірве режим зсередини.

Україна хоче миру, всі розумні люди хочуть миру. Ми переживаємо черговий ключовий етап нашої історії. І є якесь внутрішнє відчуття, що на цей раз Україна стане кращою. Кризи та конфлікти пришвидшують зміни. Слава Україні", – написав Поворознюк в Instagram.

Нагадаємо, що минулого року Дмитро підписав контракт з Вересом та дебютував у професійному футболі.