Джой Хенні, уболівальник Філадельфії Філліс, намагався зайти в парк Сітізенс Банк з алігатором, щоб подивитися матч MLB між його командою та Піттсбург Пайретс, повідомляє Marca.

Чоловік причепив на алігатора повідок та табличку, на якій вказано, що це тварина емоційної підтримки. Також у Хенні є ліцензія на нього. Як виявилося, це правда. Алігатора звуть Воллі, і, згідно з його біографією в TikTok, він є ліцензованою твариною емоційної підтримки, яка допомагає Хенні подолати депресію.

"Воллі любить обіймати. Я лягав на диван, прокидався, а він лежав на моїй голові. І я знав, що він довго лежав, тому що його щелепа була на всьому моєму обличчі", – сказав Хенні.

Алігатор Воллі живе в будинку Джої, їсть чито та курячі стегна. Хенні пояснив, що він знайшов Воллі в ставку Disney World.

"Я ніколи не зустрічав алігатора, який би вас не кусав. Якщо ви возитеся з його головою, він інстинктивно схопить вас. Він цього не робить. Ви можете засунути туди свою руку і потерти його язиком. Він відмовляється закривати рот. Ми не знаємо чому", – зізнався Хенні.