А вже сьогодні він буде представляти Україну у складі однієї з найкращих команд Європи – PREMA Racing.

PREMA Racing італійська команда, заснована в 1983 році. Її визнають третьою в італійському автоспорті, поступаючись лише командам F1 Ferrari та Alpha Tauri за розміром, досягненнями та профілем змагань та найпотужнішою серед команд юніорських серій, відомою своїми численними виступами та перемогами.

PREMA бере активну участь у чемпіонатах Формула-2 та Формула-3, у Регіональному європейському чемпіонаті Формули, в Італійській Формулі-4 та в ADAC Формулі-4 й досягла великих успіхів. Пишається постійними здобутками, досягнутим своїми колишніми пілотами, зокрема Чжоу Гуаньюй, Міком Шумахером, Шарлем Леклерком, Ленсом Строллом, П’єром Гаслі та ін. Також команда має історію високопрофільних партнерств, до списку увійшли Honda, Toyota, Renault, Mercedes, Scuderia Ferrari, Red Bull Racing.

Олександр коментує свій перехід до нової команди: "Я дуже щасливий, що починаю їздити за команду Prema Karting! Перший раз намет Prema я побачив навесні цього року тут у Франчакорті. Я знав, що ця команда входить до Kart Republic, але також розумів, що Prema це місце, куди беруть чемпіонів, і я дуже хотів стати частиною цієї команди. І ось ми знову у Франчакорті, вже як володарі титулу Чемпіона Європи 2023 року, напередодні Чемпіонату світу, оголошуємо цю новину!".

Партнером Олександра Бондарева виступає благодійний фонд Favbet Foundation, який опікується молодим поколінням та запроваджує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку.