"Будемо дивитися на етапі Кубку світового виклику в турецькому Мерсіні, як Олег виступить там. Зараз важко казати. Зараз уся збірна працює, і він з ними. Нині краще виходить на снарядах, на яких йому вдавалося ліпше: паралельні бруси, вільні вправи та кінь.

Кільця він також зробив одразу. Ще у нас місяць є, Верняєв рухається за планом. Готуємось, щотижня проходять контрольні (тренування, – прим.), дивимось, на чому далі зробити акцент. Це така монотонна праця. Висновки будемо у Мерсіні робити.

Попередньо склад на ЧС такий: Олег Верняєв, Ігор Радівілов, Ілля Ковтун, Назар Чепурний та Родіон Стельмах. Список поки в такому вигляді. А наприкінці серпня у нас будуть проведені контрольні змагання, тут ми будемо виявляти. І розраховуємо, що Ірина Надюк також надішле відео з Хорватії.

З цього визначимо склад, який захищатиме кольори збірної України. Працюємо кожен день і робимо все, щоб наші хлопці підготувалися", – сказав Сартинський у коментарі для Суспільного Спорт.

Етап Кубка світового виклику у Мерсіні відбудеться з 1 до 3 вересня. Після нього також заплановані ще два етапи - в угорському Сомбатхеї (8-10 вересня) та Парижі (16-17 вересня).