Змагання проходили в італійському місті Кремона на треку Cremona Circuit. У категорії OK Junior, у якій виступає український картинг-пілот Олександр Бондарев участь взяли 98 професійних гонщиків з усього світу.

Основною задачею цих перегонів було підготуватися до найважливішої боротьби за титул Чемпіона Європи у гонці FIA Karting European Championship, адже саме на цьому треку у Кремоні, відбудеться фінальний етап 27-30 липня.

Український гонщик на перегонах впорався чудово та взяв прекрасний старт у четвер, здобувши Кваліфікації Р1 у своїй групі і Р3 у загальній, що забезпечило йому хороші стартові позиції Р1 та Р2 у наступних відбіркових Хітах перед Фіналом.
У п’ятницю Бондарев здобув беззаперечну перемогу у всіх 5-и відбіркових заїздах, тим самим

здобув pole position для старту у Супер Хіті, де був хороший старт з Р1. Перші декілька кіл були досить напруженими, постійно тривала контактна боротьба, Олександр спочатку опинився на Р3, а на третьому колі — Р4, однак він наполегливо проривався вперед і вже з сьомого кола зайняв Р2, завершив заїзд на цій же позиції.

Навіть фінішувавши Р2 у Супер Хіті гонщик мав достатню кількість очок після Хітів, аби у Фіналі також розпочати з pole position. Олександр лідирував 15 кіл поспіль з 21, однак надалі його наздогнали суперники і у ході контактної боротьби гонщик займає Р3, фінішує на цій же позиції.

Після здобуття подіуму у Кремоні на третьому етапі Champions of the Future, за підсумком очок, Олександр піднявся з 9-го на 3-є місце і має також усі шанси поборотися за титул і у цій серії.

Партнером Олександра Бондарева виступає благодійний фонд Favbet Foundation, який опікується молодим поколінням та запроваджує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку.