Олімпійська призерка похизувалася довершеною фігурою і чорному купальнику на фоні лісу. Білодід доповнила образ солом'яним капелюшком і вказала локацію відпочинку: Київ. Та додала, що літо – її улюблена пора року.

Підписники в захваті від світлини. "Неземна краса", "Щелепа падає", – пишуть шанувальники. Дехто просить імениту дзюдоїстку переходити в моделінг. Фото також сподобалося зірковим колегам Дарії. Срібна призерка Ігор в Токіо каратистка Анжеліка Терлюга відреагувала на пост вогниками. До слова, за сторінкою Білодід в Instagram стежить майже пів мільйона підписників.

Днями дзюдоїстка написала мотиваційний пост: "Наші думки – наша сила або слабкість. Вони або надихають нас, або руйнують. Тільки ти вирішуєш, яке життя ти хочеш, тільки ти обираєш, як думати і про що думати. Сформуй правильне мислення і досягнеш усього, чого хочеш".

Нещодавно Дарія в складі збірної України побувала на Європейських іграх-2023. Однак не змогла вйти на татамі в командному турнірі. "Синьо-жовті" програли достроково – до Білодід черга не дійшла.