"Як і в будь-якому іншому виді спорту, досягнення бажаних результатів у сексі потребує тренувань. Тому логічно, що люди починають змагатися і в цьому аспекті", – цитує президента Шведської асоціації тенісу Драгана Братіча Marca.

На пікантній континентальній першості учасники змагатимуться у 16 дисциплінах упродовж шести тижнів. На змаганнях зберуться 20 осіб з різних країн, а переможців визначатиме журі та народна аудиторія. Учасники зможуть отримати додаткові бали, якщо продемонструють свої теоретичні знання Камасутри.

"Інкорпорація сексуальної орієнтації як частини спортивної тактики стане революційним прогресом серед європейських країн", – кажуть в організації чемпіонату Європи з сексу.

Іспанія уже розповіла, хто представить її на незвичній континентальній першості. Це модель і актриса Only Fans Сельва Лап'єдра. "Я стартувала доволі потужно в цій індустрії та хочу продовжувати. Зараз у мене є кілька підтверджених проектів. Сподіваюся ще більше працювати і вдосконалюватися з кожною сценою".