З 2020 року серія перегонів Champions of the Future набирає обертів і вже стала постійною частиною міжнародної арени картингу. Ця серія є чудовою можливістю для молодих пілотів ознайомитися з новими цьогорічними треками, на яких також будуть проходити змагання Чемпіонату Європи FIA karting.

Цими гоночними днями на другому етапі Champions of the future відомий чеський трек Steel Ring прийняв понад 180 юних пілотів категорії OK та OK Junior. У категорії OK Junior, у якій змагається український 14-річний картингіст Олександр Бондарев, участь взяли 95 найкращих картинг-пілотів з різних куточків світу.

Після кваліфікації Бондарев у загальному рейтингу зайняв 20-ту позицію. Пізніше за результатами боротьби у пʼяти відбіркових Хітів, Олександр посідає 13-ту сходинку.

Свою боротьбу Олександр розпочинає зі стартової позиції Р7, вже на другому колі обійшовши суперників він займає Р3, а на шостому впевнено проривається до Р2. На девʼятому колі його найголовніший конкурент сходить з дистанції і українець веде Р1, ще декілька кіл він впевнено тримає позицію та завершує гонку перемогою.

У фіналі Олександр стартує з Р6. На першому колі проривається на Р3, на четвертому вже веде Р2 і з шостого впевнено займає лідируючу позицію. З розривом у 4.616 секунд Олександр перетинає фініш першим та здобуває перемогу у другому етапі Champions of the Future.

Партнером Олександра Бондарева виступає Favbet Foundation, благодійний фонд міжнародної компанії FAVBET, який опікується молодим поколінням та запроваджує ініціативи у сфері освіти, здоров'я та спортивного розвитку.