"За такий період часу ти вже не знаєш, що й думати. Навколо мене завжди йшли різні розмови: один говорив, що шансів повернутися немає, інший – був упевнений в моєму поверненні. Як би ти не хотів, але з часом у самого починають опускатися руки, з'являються сумніви. Останній рік я просто говорив, що будемо відштовхуватися від рішення суду. На щастя, я зміг довести свою невинуватість.

Складно, адже два з половиною роки я не міг тренуватися зі збірною. Залишалося тільки підтримувати форму шляхом фітнесу. За цей час всяке було: десь вагу набрав, координація підсіла. Зараз я тренуюся, вага потроху стає в норму. Необхідно, щоб голова звикла до навантажень. По землі ходити – це одне, а крутити сальто і гвинти – це зовсім інше. Тут люди просто обертаються навколо себе і потім нормально ходити не можуть, а у нас ти постійно крутишся, стрибаєш протягом хвилини. Голова не завжди витримує.

Зараз буває таке, що працюю на снарядах, а потім намагаюся зрозуміти, хто мені підказує в залі. Щоб це поліпшити, потрібно тільки час. Багато хто не вірив, що навіть після закінчення справи з допінгом я зможу повернутися в нормальну форму. До слова, вже відмовився від усього, що заважає. Залишилися їжа, відновлення і сон. Чотири місяці – і я стану на ноги", – розповів Олег в інтерв’ю Укрінформу.

Нагадаємо, у крові Верняєва знайшли заборонені препарати, але після двох років судової тяганини українець зміг довести, що вони потрапили в організм випадково. Відтак, Олег може повернутися до змагань вже найближчим часом.