У листопаді минулого року Перейра сенсаційно переміг Адесанью технічним нокаутом у п’ятому раунді та відібрав у нього чемпіонський пасок. Цікаво, що перед цим затяті опоненти ще 2 рази билися за правилами кікбоксингу поза межами UFC – в усіх поєдинках тріумфував Алекс.

Попри те, що Адесанья ще ніколи не перемагав Перейру, він знову вважався фаворитом протистояння.

Бій розпочався з розвідки. Суперники намагались відчути одне одного, пробивали переважно лоу-кіки. Ісраель викидав більше ударів, хоча Алекс був точнішим і навіть зміг хай-кіком поцілити в щелепу. Добивати свого візаві бразилець не поспішав.

У другій п'ятихвилинці Адесанья підняв темп бою, знайшов дірки у захисті Перейри. Той вирішив не давати нігерійцю працювати першим номером. Блискуче притиснув візаві до клітки. Ісраель сховався за блоком, наче заманював у пастку. Прийняв потужну серію від бразильця на захист, а тоді спіймав опонента правим хуком, ще одним – Перейра звалився на настил октагона. Нігерієць кинувся добивати жертву, але в цьому не було сенсу, адже Алекс вже був без свідомості.

Отже, Ісраель Адесанья (24-2) повернув собі чемпіонський титул UFC в середній вазі. Алекс Перейра (7-2) записав у свій пасив другу поразку в профі.