Раніше Нікольченко поділилася в Instagram відео з вечірніх катань на машині. В авто грала пісня "Она львица" російських виконавців JANAGA, ДжиАш & Вито, MORRALY, а сама спортсменка активно підспівувала зі своїми друзями. Після оприлюднення музичних вподобань української гімнастки на сайті Спорт 24, Влада відреагувала на публікацію у своїх соцмережах.

"Ай красені. Яку статейку написали. Нічого не пропустили. Нікольченко тепер у нас ворог народу, як з'ясувалось. Можливо, я ще не тою мовою розмовляю? До речі, я ще німецьку знаю. Друга світова війна саме з Німеччиною була. Ви це врахуйте наступного разу, а то непорядок!

І взагалі, нікого взагалі не хвилює, що ми закрили збір на машину для ЗСУ. Про це не змогли написати, як і про те, що мій батько воює. Та ні, ми тільки лайном поливати своїх же вміємо. Увесь наш менталітет. Люди, поки ми це самі ж не викорінимо, нічого не буде", – написала Влада Нікольченко у своєму Instagram.

Вона також додала активне посилання на новину Спорт 24 з поміткою "Бред Бредовый (збережено орфографію автора – прим. ред. Спорт 24)".

Нагадаємо, Влада Нікольченко народилася у Харкові. З 2018 року є лідеркою збірної України з гімнастики. На своєму першому в кар'єрі чемпіонаті світу в Софії фінішувала 4-ю у багатоборстві. Є переможницею фіналу Гран-прі 2018, дворазовою володаркою Кубка світу у вправі з булавами, призеркою чемпіонату Європи та Європейських ігор.