Нікольченко поділилася в Instagram відео з вечірніх катань на машині. В авто грала пісня "Она львица" російських виконавців JANAGA, ДжиАш & Вито, MORRALY, а сама спортсменка активно підспівувала зі своїми друзями.

"Что за львы эти тигры (збережено орфографію автора – прим.)", – написала українка у відео-сторіс.

Зазначимо, що Влада у час повномасштабного вторгнення росії в Україну неодноразово публікувала відео у соцмережах із треками окупантів. Раніше Нікольченко хизувалася луком під пісню Слави Марлова, вставивши слова "она бизнес-вумен из москвы".

Варто додати, що Марлов найбільш відомий продюсуванням Моргенштерна, який є найпопулярнішим співаком на росії. Раніше він у соцмережах закликав не воювати: "На**й воювати, якщо можна тра**тись, пити вино і танцювати. Не розумію… Воювати вже не модно".

Нагадаємо, Влада Нікольченко народилася у Харкові. З 2018 року є лідеркою збірної України з гімнастики. На своєму першому в кар'єрі чемпіонаті світу в Софії фінішувала 4-ю у багатоборстві. Є переможницею фіналу Гран-прі 2018, дворазовою володаркою Кубка світу у вправі з булавами, призеркою чемпіонату Європи та Європейських ігор.