"Росіяни казали, що Херсон завжди буде російським – три чоловіки кричали. Потім, коли на мітингу 100 беззбройних людей іде на танки – це показник того, що він ніколи не буде російським.

Це як дебіл наш зі збірної, Василенко. На чемпіонатах світу та Європи виступав. У перші дні повномасштабного вторгнення він написав: "Бог рятує нас від українських ракет".

Україна його бомбила. В Херсоні. Потім, як я дізнався – він писав усе з Москви. Отакі в нас патріоти. Ще дізнався, що цей дебіл комусь казав: "Коли вже путін прийде, у нас буде нормальний WiFi на базі", – сказав Верняєв YouTube-каналу "Вдома".

Нагадаємо, саме Олег Верняєв раніше першим викрив ганебні заяви гімнаста, який виступав за збірну України.

Напередодні стало відомо, що Верняєв нарешті може повернутися на міжнародні змагання зі спортивної гімнастики після дискваліфікації. Його тимчасово відсторонили від змагань у жовтні 2020-го, а вже у 2021 році дискваліфікували на 4 роки прямо перед Олімпійськими іграми у Токіо. Під час допінг-тесту в організмі українця виявили мельдоній.

Верняєв не погоджувався з рішенням, тому подав апеляцію. Олег може виступити на чемпіонаті світу зі спортивної гімнастики. Турнір триватиме з 1 по 8 жовтня у бельгійському Антверпені.