У листопаді 2021-го Кавендіш, його дружина Пета і двоє дітей стали жертвами брутального пограбування. Двоє нападників у масках ведерлися в будинок спортмена в Онгарі, графство Ессекс.

Сім'я на той час перебувала в домі. Зловмисники збили Марка з ніг та погрожували йому ножем. Вони втекли з двома годинниками Richard Mille загальною вартістю 700 тисяч фунтів стерлінгів (близько 800 тисяч євро). Також грабіжники винесли порожній сейф, три телефони і валізу Louis Vuitton.

Врешті нападників затримали. Ними виявилися 31-річний Ромаріо Генрі та 28-річний Алі Сесай. Їх змогли знайти за допомогою зразків ДНК, які чоловіки залишили в домі велогонщика.

Британська поліція вважає, що грабіжники звернули увагу на Кавендіша після того, як він з'явився на церемонії нагородження GQ Men of the Year Awards 2021, розповідає The Sun. Мережу облетіло фото, на якому на руці Марка видно коштовний годинник із сапфірами від бренду Richard Mille вартістю 2 мільйони фунтів. Спортсмен є амбасадором бренду. Із розмов злочинців було зрозуміло, що шукають вони саме годинники.