Про життя в США

Наразі спортсменка перебуває у США, де відновлюється після двох складних операцій на коліні. Олена тренується у знаменитій академії ММА Джексона Вінка в Альбукерке. Менеджер академії Михайло Любімов повідомив цікаву деталь: "Зараз вона має статус біженця".

Про сім'ю, яка в смертельній небезпеці

"Моя сім’я в Україні зараз, у Дніпрі. Там не так безпечно, адже постійно літають ракети. Я розмовляю з ними щодня. Я тут заробляю гроші, надсилаю сім'ї та українським солдатам", – зазначає Овчиннікова.

Про співпрацю з росіянином

Михайло Любімов, менеджер академії ММА Джексона Вінка, має російське коріння. Він співпрацював з Овчинніковою і вони мають особливий зв’язок – частково завдяки батькові Любімова.

"Мій батько був з України, зі Львова, це невелике, але історичне місто. Коли вона запитала і хотіла приїхати сюди, я був дуже схвильований тим фактом, бо мій батько помер. Олена була моїм єдиним зв’язком із тим світом, круто знати, що вона звідти. Коли вона приходить у зал, щоб щось зробити, ти розумієш, що їй завжди боляче, але вона проживає це", – сказав Любімов у розмові з Kob.com.

Нагадаємо, Овчиннікова 14 разів ставала чемпіонкою світу із бойових мистецтв: MMA, тайського боксу та кікбоксингу. Вона є бійчинею престижного промоушену Bellator.

"Хапнув мене двома руками за сідниці...": українська зірка ММА – про "нокаути" горе-залицяльників, травму та війну