Зокрема, за сприяння фонду один позашляховик отримав полк імені Кастуся Калиновського Збройних Сил України. Авто вже допомагає бійцям на сході України.

Зв’язківці за сприяння фонду отримали позашляховик для забезпечення польового вузла зв’язку, а в розпорядження артилеристів протитанкового артилерійського дивізіону надійшов мікроавтобус.

Також Favbet Foundation передав для потреб ЗСУ мікроавтобус Volkswagen Transporter T5 для забезпечення логістичних потреб бойових підрозділів.

Броньований автомобіль передано для потреб одного з підрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони. Вказаний підрозділ ГУР виконує бойові завдання на найбільш критичних ділянках фронту.

Окрім того, за сприяння благодійного фонду Favbet Foundation підрозділи ЗСУ, в яких несуть службу працівники Favbet, отримали комплекти зимової амуніції. До них входять речовий рюкзак, комплект зимової форми, утеплене взуття, тактичні рукавички, балаклави, термобілизна та зимові спальники.

Нагадаємо, Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований 2020 року компанією Favbet. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку. Наразі 95% проєктів орієнтовані на допомогу країні та армії.

За сприяння фонду ЗСУ регулярно отримують транспорт, засоби зв’язку, розвідки, спецобладнання й решту необхідних для фронту речей.