"Війна – для нас з дитинства це страшне слово. Наші батьки говорили, що мирне небо – це дарунок долі, дарунок наших дідів нам. Мир – був привілеєм нашого покоління. І мав бути привілеєм для поколінь наступних. Але, на жаль, через амбіції окремої групи людей, через байдужість цілої нації, для українців слово війна – це реальність кожного дня.

Оксана Леонтьєва, яка 10 жовтня загинула від російської ракети, лікар, рятувала дітей від раку крові. Рятувала незалежно від національності, громадянства, статі та кольору шкіри. Війна забрала її життя. Тим самим забрала можливість у її пацієнтів на вчасне лікування, а можливо, і життя. Кожного дня я проїжджала бульваром Шевченка багато разів. На її місці могла бути я, міг бути ти, могли бути ви.

Я українка. Моя країна, Україна, ніколи не починала жодної війни. Але, на жаль, вже більше 8 років намагається захищатись, захистити своїх людей і свої кордони. Я вірю в Бога і в те, що добро завжди перемагає, треба лише вірити до останнього. Наші попередники перемогли нацизм і фашизм, нам же випав обов’язок перемогти тероризм. І ми переможемо. Будьте сильними. Будь сильною, моя Україна", – написала Різатдінова у Instagram.

Нагадаємо, рашисти активно вбивають мирний народ України та руйнують міста ракетами. ЗСУ роблять усе можливе, щоб відвоювати кожен клаптик нашої землі.