У фінальному поєдинку вагової категорії до 55 кг (куміте) українська каратистка поступилась представниці Єгипту Ахлям Юссеф за суддівським рішенням (хантей) та стала віцечемпіонкою форуму в Баку. А після болючої поразки у вирішальному бою Анжеліка Терлюга натякнула на завершення кар'єри.

"Цього разу я фінішую зі срібною медаллю на Premier League-2022 в Баку. Я програла лише один фінальний бій суддівським рішенням (хантей). Я повинна була зробити більше для перемоги. Сьогодні не найвдаліший день, але я не шкодую. Я вдячна за кожну медаль, кожну перемогу та поразку моїй команді.

Я напишу пізніше про цей змагальний рік, бо я поки не знаю, останній це був турнір чи ні. Сподіваюся скоро побачитися з ще більшою кількістю яскравих поєдинків", – написала Терлюга у своєму Instagram.

Додамо, загалом представники України завоювали 6 нагород на елітному турнірі з карате в Баку (куміте) – 3 бронзи, 2 срібла та 1 золото. Медаль найвищої проби вдалося взяти Аніті Серьогіній у ваговій категорії до 61 кг.