У квітні 19-річний півзахисник Шахтаря Георгій Судаков став батьком. Подружжя почувається неймовірно щасливим і залюбки ділиться фотографіями з донечкою Міланою.

судаков

Михайло Романчук здобув бронзу у плаванні на 800 метрів вільним стилем. Для України це перша медаль чемпіонату світу з водних видів спорту.

романчук

Серхіо Рамос зустрівся з американським художником Кенні Шарфом та залишився приємно враженим: "You are truly great, Kenny!!" / "Ти по-справжньому чудовий, Кенні!!", – зазначив футболіст на своїй сторінці.

рамос

Іспанський тенісист Рафаель Надаль звик ділитись в Instagram подіями зі свого спортивного життя. А ось про особисте розповідає дуже рідко та мало, але 18 червня легенда тенісу, окрім спортивних новин, підтвердив, що стане батьком: "Dicho esto y si todo va bien, voy a ser padre. No sé como esto me va a cambiar la vida, pero no tengo previsto que suponga un cambio en mi carrera profesional" / "Тим не менш, якщо все піде добре, я стану батьком. Я не знаю, як це змінить моє життя, але не очікую, що це змінить мою професіональну кар’єру".

надаль

Колишній нападник Шахтаря Фернандо перебуває в Австрії та готовий повертатись до роботи з РБ Зальцбург.

фернандо

Дар’я Білодід побувала в Італії та відвідала табір Еліо Верде-Greencamp.2022.

білодід

Війна триває, а отже зіркові українці продовжують допомагати. У День медика Андрій Шевченко особисто привітав усіх працівників, залишив посилання для надання допомоги і спільно з Ярославою Гресь та організацією U24 провів зум-зустріч із учасниками футбольної збірної лікарів України (є і така!).

шевченко

Також активно допомагає фронту блогер Дмитро Поворознюк.

поворознюк

Сім’я Лєвандовскі святкує річницю! Пара у шлюбі вже 9 років. Символічно, що це номер, під яким грає зірковий бомбардир.

лєвандовскі

Зараз подружжя чілить на острові Майорка.

Еліна Світоліна поширила нове фото, де поділилась щасливими днями свого життя.

світоліна

Андрій Пятов після 15-річного перебування у збірній України написав зворушливий пост, де розповів, як покидав збірну, а також подякував усім за підтримку.

пятов

Лівий вінгер мадридського Реала Вінісіус Жуніор відпочиває у Флориді.

вінісіус

А на Мальдівах кайфує зірка Барселони Ферран Торрес.

торрес

У лазні проводить дозвілля Кріштіану Роналду. Компанію йому склав інший португалець Жозе Семеду, якиий виступає за скромний клуб Віторія Сетубал.

роналду

Українська тенісистка Марта Костюк ділиться мальовничим фото з крейдяного мису Beachy Head в Англії.

костюк

А ось Мохамед Салах, схоже, зовсім не переймається тим, що його багаторічний партнер по нападу Ліверпуля перейшов у Баварію. Сонце, море, сім'я. Час забути про футбол хоча б на кілька днів.

салах

Інші залаштунки від Спорт 24

Шакіра скаржиться на моторошні вчинки російського маніяка – скористався розривом з Піке

Морозюк у відвертому бікіні не забула про Україну – дружина екс-динамівця ніжиться під сонцем

Італійська Меган Фокс: зваблива модель підкорила серце наступника Роналду в Ювентусі