"Після завершення PGL Major Antwerp кіберспортивний клуб NAVI виключив з активного ростера CS:GO Кирила "BoombI4" Михайлова. Причини рішення пов’язані з високими ризиками репутації для клубу та не пов’язані з результатами його гри.

Дякуємо "BoombI4" за три роки у NAVI: його самовіддачу та внесок у перемогу на PGL Major Stockholm 2021, Intel Grand Slam 3 та інших великих чемпіонатах. Склад команди на BLAST Premier: Spring Finals повідомимо додатково", – йдеться у офіційній заяві "Народжених перемагати".

Склад NAVI: "s1mple", "b1t", "electronic", "Perfecto", "B1ad3" (тренер).

Тепер за NAVI виступають два представники країни-окупанта – Денис "electronic" Шаріпов та Ілля "Perfecto" Залуцький. Усі вони досі не зробили жодної публічної заяви, у якій би засудили напад своєї батьківщини на Україну.

Нагадаємо, раніше дружина Михайлова написала провокаційний пост в Instagram, підтримавши росію на тлі війни з Україною. Сам "Boombl4" ніяк не відреагував на це. Пізніше він спробував висловитись щодо нападу росії на Україну у своєму Telegram-каналі, однак жодним чином не засудив дії путіна та свого народу. Кирилу навіть забракло духу написати слово "війна".