"Весь цивілізований світ однозначно (нас – прим.) підтримує. Спортсмени з Європи казали, що вони в змозі прийняти якусь частину людей з України. Писали, щоб рідних до них відправляли. Активно підтримували грузини, казахи.

Країни, які стикалися з російською агресією, вони все розуміють та близько сприймають до серця все те, що коїться у нас. Вони знають краще за інших про що йде мова. Я вдячний кожному хто висвітлює правду, нам потрібна їхня міжнародна підтримка. Сподіваємося, що в нас все вийде, і ми переможемо.

Чи пишуть мені росіяни? Як я реагую на їхні низькі вчинки? Я не знаю, що вони хочуть, але пишуть вони різні речі. Тут треба розрізняти. Деколи видно, що пишуть боти. Дуже часто вони ллють бруд з приводу мого кольору шкіри, різні речі з таким контекстом. Але кожний наш політик повинен мати, скажемо так, товсту шкіру, яка дасть змогу захиститися від подібних коментарів та неприємних повідомлень.

У цьому плані я вже звик до багатьох неадекватних людей, які хочуть мене якось зачепити. Тому абсолютно ніяк на них не реагую. Я намагаюся особливо не читати їхні повідомлення чи коментарі. Якщо ж бачу, то це проходить повз мене", – сказав Беленюк в інтерв'ю Канал 24.

Нагадаємо, що російські спортсмени не засудили воєнні злочини путіна в Україні та продовжуть мовчати, називаючи це спецоперацією.