Представниця Канади підкорила висоту 4,85 метра у фіналі, побивши національний рекорд. Свій успіх Аліша відсвяткувала, еротично виконавши тверк на Стад де Франс.

Канадська стрибунка також активно веде свій акаунт на платформі для дорослих Only Fans. У інтерв'ю Daily Star вона розкрила деталі.

"Я створила OnlyFans у 2021 році через COVID. Знала, що ніхто не поїде з нами на Олімпіаду, а я хотіла залишатися унікальною і відрізнятися від інших до такої міри, що казала: "Не просто слідкуйте за мною в Інстаграмі, щоб побачити мою подорож на Олімпіаду, як це робить кожен інший спортсмен". Я казала: "Ні, спілкуймось на більш глибокому рівні. Дозвольте мені писати повідомлення, відповідати на запитання і бути трохи більш привітною на особистому рівні з людьми, не заробляючи за це грошей.

І тепер, коли я маю золоту олімпійську медаль, я можу сказати: "Агов, ця платформа може мати стигматизацію розваг для дорослих - і якщо ти на ній заради цього, то роби, що хочеш, бо це твоє життя, але я хочу, щоб інші спортсмени заробляли більше грошей, більше спілкувалися зі своїми вболівальниками, і щоб вони обов'язково долучилися до цього".