Геращенко вистачило підкорених з першої проби 1,95 см, щоб стати бронзовою призеркою олімпіади-2024. Це досягнення українка розділила з австралійкою Паттерсон.

– Доброї ночі! Я не розумію, що відбулося, але я дуже щаслива.

– Четверті місця, п’яті місця, четверті, п’яті – десять років і ось тут.

– У нас з чоловіком є девіз: "Треба зробити краще, ніж було". І от я сьогодні йшла сюди, і сказала: "ІрО, зробити просто краще, ніж було". Було 10-те (місце) у 2016 році. Я була четвертою в Токіо, а сьогодні зробила трішки краще. Чоловік так мені і написав: "Ну це краще, ніж було". Тому дякую за підтримку. Але, так, ми все зробили

– Що взагалі відчуваєш, коли ти виходиш на фінал Олімпійських ігор? Перший – спокійно, другий – спокійно. Далі була впевненість в тому, що ти можеш стрибати далі і далі?

– Та була звичайно. На 1,98 класна була перша спроба. Я вийшла просто виконати стрибок. А вже після того, коли зрозуміла, що це ж може бути медаль, я вже вирішила додати трохи ще якоїсь вигаданої сили. І друга, третя, я вже затиснулася. Ну вони були нормальні, але були вже неберущі. Тому, я дуже щаслива, що фортуна була на моєму боці, – сказала Геращенко у коментарі для Суспільне. Спорт.