"Українські спортсмени знають, наскільки ми поділяємо їх горе, їхні людські страждання. Знають, які зусилля ми докладаємо, щоб допомогти їм. Урядам не належить вирішувати, хто може брати участь у яких спортивних змаганнях. Тому що це був би кінець тих міжнародних спортивних турнірів, чемпіонатів світу та Олімпійських ігор, якими ми їх знаємо.

Історія покаже, хто більше робить для миру: ті, хто намагається тримати кордони відкритими й спілкуватися, чи ті, хто хоче ізолювати та розділяти... Наша роль – об'єднувати людей. Ми намагаємося знайти рішення, яке віддає належне місії спорту – об'єднувати, а не сприяти посиленню конфронтації та ескалації.

З людської точки зору ми можемо зрозуміти реакцію кожного українського спортсмена. Ми поділяємо їхні страждання, тому повністю солідарні та підтримуємо їх. Ми підтримуємо 3000 членів української олімпійської спільноти, щоб у Парижі була сильна українська команда до Олімпійських ігор 2024 року. Кожен український спортсмен може бути впевнений, що ми повністю з ним солідарні й всі їхні коментарі дуже серйозно беруться до уваги", – цитує Баха France 24.