В матчі регулярного чемпіонату НХЛ Тампа-Бей приймала Піттсбург Пінгвінс. Після першого періоду господарі вели 2:0 та здавалось, що все йде до їхньої десятої перемоги в сезоні. Але "Пінгвіни" були проти.

В другому періоді вони зрівняли рахунок, а за решту ігрового часу зуміли вийти мінімально вперед. "Блискавки" не хотіли програвати й пішли на фінальний штурм: цим скористався воротар гостей Трістан Джаррі.

Він спіймав суперників на помилці та від своїх воріт влучним ударом поцілив шайбою у ворота. В підсумку, перемога його команди з рахунком 4:2 Його воротарський гол став першим в історії Піттсбург Пінгвінз та 17-им за весь час існування Національної хокейної ліги.

"Це був ідеальний сценарій. Вони прокинули шайбу до воріт – мені навіть не довелося її зупиняти. Я одразу пробив, і шайба залетіла у ворота", – поділився емоціями після матчу 28-річний канадець.

Востаннє воротар забивав у НХЛ в минулому сезоні. Відзначався швед Лінус Улльмарк з Бостона. Найрезультативнішим воротарем в історії НХЛ вважається канадець Мартен Бродер. У 1997-2013 роках він оформив три голи у складі Нью-Джерсі.