18-річному резервному пілоту Ferrari випала честь замінити в основній команді іменитого Карлоса Сайнса, який через проблеми зі здоров'ям змушений взяти паузу від змагань.

Олівер Берман народився в Англії. До початку кар'єри навчався у престижній школі короля Едуарда VI, однак вирішив покинути її та переїхати до Італії, щоб стати частиною Ferrari.

"Я сумую за сім’єю і собаками. У мене є англійський бультер’єр і бостонський тер’єр, і вони дуже милі. Це негативна сторона. Але їжа в Італії значно краща за англійську, і погода теж краща", – наводить враження Бермана від переїзду до нової країни DailyMail.

Талановитий пілот зумів себе проявити у Формулі-2 та отримав шанс стати наймолодшим британським гонщиком, який дебютує у Гран-прі. Декілька місяців тому він взяв участь в тренуванні основної команди Ferrari та зумів обігнати дворазового чемпіона світу Фернандо Алонсо.

Поміж змагань Берман встигає вести канал у Youtube, де ділиться кадрами з тренувань, та зустрічатись з вродливою зіркою TikTok Естель Огліві, яка має 72 000 підписників.