Найближчий чемпіонат буде складатися аж із 24-х етапів, що має стати історичним рекордом змагань. У зимове міжсезоння у Формулі-1 не відбулось змін у складах команд, тому всі пілоти готові до відчайдушної боротьби.

Розпочне сезон Гран-прі в Бахрейні, а закінчить етап в ОАЕ, який відбудеться аж 8 грудня. Протягом усього чемпіонату фанати з різних континентів зможуть вболівати за своїх улюбленців.

Головним фаворитом прийдешніх змагань залишається зірковий Макс Ферстаппен з Ред Булл, який був беззаперечним лідером останні три сезони. Якщо нідерландець знову тріумфує, то зможе потрапити в топ-6 найтитулованіших пілотів Формули-1 в історії.

Основним конкурентом Макса розглядається його напарник по команді Серхіо Перес. Також конкуренцію можуть скласти Леклер та Сайнс з Феррарі, Лендо Норріс з Макларена та Хемілтон і Рассел, які представляють Мерседес.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом найближчого Гран-прі в Бахрейні вважає Макса Ферстаппена. Коефіцієнт на його перемогу – 1,33. На звитягу його одноклубника Серхіо Переса – 13,00. Такий ж показник дають на перемогу Шарля Леклера та Льюїса Хемільтона.

Кваліфікація Гран-прі Бахрейну стартує 1 березня о 18:00 за Києвом. Гонка відбудеться у суботу, 2 березня, початок о 17:00.