Передсезонні тести "королівських перегонів" два дні поспіль доводилося призупиняти через зламану кришку дренажу, повідомляє видання The Daily Star.

Зокрема, через несправну крижку люка постраждали Льюїс Хемілтон та Шарль Леклер. Вболівальники лютують через зірвані видовища. "Скільки дренажних кришок вам потрібно на трасі Формули-1 у країні, де випадає два дюйми дощу на рік?", "Це треш! Як у міжнародної траси можуть виникати такі проблеми два дні поспіль?" "Жалюгідно. Чому ми забираємо всі належні європейські гоночні треки та зберігаємо ті, які навіть не придатні для цілей?", – обурюються вболівальники у соцмережах.

Нагадаємо, подібна проблема виникла минулого сезону під час тренувань перед Гран-прі Лас-Вегаса, коли зазнав пошкодження болід Феррарі, з кермом якого перебував Карлос Сайнс.

Також фанати автовидовищ пропонують організаторам Формули-1 запровадити додатковий огляд траси перед тренуваннями. " Думаємо, Формула-1 може дозволити собі одну людину на закриття отворів/люків, щоб вона йшла, смикала, тягнула та проводила якийсь стрес-тест".