Колишні сусіди Хемілтона кажуть, що ніколи не сумнівалися в тому, що у Льюїса буде велике спортивне майбутнє. Адже він із дуже ранніх років гасав на карті на високій швидкості.

Поштар, який не називає свого імені, згадує, як семирічний Хемілтон одного разу збив його з ніг. "Я крикнув: "Гей, бережися, маленький дурню. Але Льюїс попросив вибачення. Він був чудовим хлопцем, і його родина була дуже хорошою. Мало хто з листонош може сказати, що його колись переїхав Хемілтон", – цитує чоловіка The Sun.

Колишній інженер Пітер Фуллер, який жив недалеко від родини Хемілтонів розповідає, як він часто допомагав майбутній зірці ремонтувати карт після зіткнень. "Він міг бути трохи пустотливим, але він був хорошим хлопцем. Усім сподобався. Я зовсім не здивований, що Льюїс став чемпіоном світу – навіть у дитинстві він був дуже конкурентоспроможним і ніколи не боявся", – каже Пітер.

Коли Хемілтони переїхали, майбутній пілот часом повертався у рідний район, щоб глянути на колишній будинок і побачитися з сусідами. "Одного разу він прийшов на мій день народження і приніс мені торт", – розповідає 25-річна Тіа Браун.

Щоправда, був один епізод, який дуже засмутив мешканців Стівеніджа. Кілька років тому під час конкурсу від BBC Sports Personal of the Year Хемілтон сказав, що його сім'я прагнула "вирватися з цих нетрів". Місцеві кажуть, що їхній район, навпаки, доволі респектабельний. Хоча у порівнянні з Монако, де зараз живе Хемілтон, будь-яке місце на Землі може здатися нетрями – резюмують вони.