Ristorante Montana розташований неподалік від штаб-квартири Феррарі в італійському Маранелло. Його власницею є Росселла Джанніні, який допомагає чоловік Мауріціо, син Альберто і невістка Франческа.

Міхаель Шумахер так любив цей затишний заклад. що називав Ромеллу своєю італійською мамою. "Червоний барон" часто проводив тут час у невимушеній атмосфері, про що свідчать численні світлини розслабленого та усміхненого Міхаеля. Однією з улюблених страв німецької суперзірки було тальятелле з соусом із свинячого рагу, розповідає Daily Mail.

Завсідниками Ristorante Montana є і теперішні пілоти Скудерії Шарль Леклер і Карлос Сайнс. Полюбляє відвідувати цей заклад і триразовий чемпіон Формули-1 Себастьян Феттель. Тепер ресторан з нетерпінням готується спокушати своїми смаколиками Льюїса Хемілтона, який приєднається до Феррарі у сезоні-2025.Окрім того, тут встигли побувати багато зірок футбол. Подейкують, свою сувору дієту заради тамтешніх наїдків порушив Крішітану Роналду.

А Ерлінг Холанд після відвідин Ristorante Montana залишив на серветці послання власниці закладу: "Найсмачніша пасту, яку я коли-небудь їв".