Ред Булл хочуть запросити Албона на місце Переса. Оскільки контракт мексиканського гонщика з Ред Булл спливає наприкінці 2024 року, і в команді поки не ухвалили рішення про те, чи буде ця угода продовжена.

Колишня команда Альбона прагне отримати першочергову опцію на послуги 27-річного гонщика, пише Motorsport.com.

Якщо Албон погодиться, це означатиме, що Ред Булл матиме можливість повернути його в команду на три роки, починаючи з 2026-го, після того, як закінчиться поточна угода з Вільямс.

Сам гонщик коментує ситуацію так:

"Наразі мені дуже цікаво подивитися, як розвивається FW46, я хочу побачити, як машина почуватиметься в Бахрейні та наступних чотирьох, п'яти, шести гонках, і дійсно відчути прогрес, якого ми досягли як команда. Вся моя увага зосереджена на Вільямс, і саме тут я бачу себе. Швидкість прогресу для мене також дуже важлива, тож час покаже.

Я відчуваю, що дуже близький до свого піку. Завжди є над чим працювати, і є сфери, які потрібно покращувати, але в цілому, з моїм досвідом і тим, де я зараз перебуваю, відчуваю, що заслуговую на автомобіль, який може завойовувати подіуми і боротися за перемоги. Понад усе я хочу, щоб це було з командою Вільямс", – сказав Албон.