На п'ятому місці багатіїв, які склав The Sun посідає Нікі Лауда. Триразовий чемпіон "королівських перегонів" володів 154 мільйонами фунтів стерлінгів. Після завершення кар'єри у F-1 він також успішно керував трьома авіакомпаніями Lauda Air, Niki і Lauda. Зірковий австрієць володів 10 відсотками Mercedes Motorsport. Пілот помер у 2019 році.

На четвертій позиції у рейтингу мільйонерів розташувався чинний чемпіон Формули-1 Макс Ферстаппен. Його статки оцінюють у 165,5 мільйонів. Наразі нідерландська суперзірка отримав найприбутковіший контракт за останні два сезони з урахуванням бонусів. Пілот команди Ред Булл є амбасадором EA Sports і має безліч особистих спонсорів, які допомогли йому заслужити місце в списку Forbes-2023 року серед молодих спортсменів, які найбільше заробляють.

На третьому місці йде пілот Астон Мартін Фернандо Алонсо. Він володіє 205 мільйонами фунтів стерлінгів. Знаменитий іспанець звів спортивний комплекс Alonso у рідній Астурії, де є музей і картингова траса. Також у нього є розкішна колекція автомобілів Астон Мартін і Феррарі.

Другий щабель посідає володар 7 чемпіонських титулів F-1 Льюїс Хемілтон. У його розпорядженні – майже 225 мільйонів. Окрім доходів з гонок, британець отримує круглі суми за рекламні контракти з Tommy Hilfiger, IWC і Bose. Окрім того, за один сезон у Феррарі, куди Хемілтон перейде у 2025 році, він зароблятиме 50 мільйонів. І отримає космічний бонус – ще 40.

А от беззаперечним лідером є Міхаель Шумахер. Культовий пілот володіє 462,5 мільйонами фунтів стерлінгів. Нагадаємо, про стан здоров'я легенди майже нічого не відомо після фатального падіння на гірськолижному курорті 10 років тому.