Нагадаємо, 10 років тому Шумахер вдарився головою об камінь, впавши під час катання на лижах. Легенду "королівських перегонів" довелося відправити в штучну кому, де він перебував майже 6 років.

Після цього "Червоний барон" жодного разу не з'являвся на публіці. А його сім'я підпускає до Міхаеля вкрай обмежене коло осіб. У цьому списку, зокрема,є екс-бос Шумахера Жан Тодд у Феррарі, його менеджерка Сабіна Кем і колишній італійський гонщик Лука Бадоер.

Врешті Грегорачі зробила заяву, яка здається величезним проривом на фоні тих крихт, які повідомляє сім'я знаменитості. Елізабетта – колишня дружина екс-боса Шумахера Флавіо Бріаторе в команді Бенеттон, за яку Міхаель виступав на початку 1990-х.

В ефірі італійської версії телепрограми Big Brother Грегорачі розсекретила, як легендарний пілот зараз комунікує з навколишнім світом. "Міхаель не говорить, він спілкується очима. Вони переїхали до Іспанії, і дружина влаштувала лікарню в цьому будинку", – наводить її слова видання Daily Star.

У 2018-му році вже ширилися чутки про те, що "Червоного барона" перевезли на Мальорку. Але родина рішуче спростувала цю інформацію і запевнила, що Шумахер проживає у Швейцарії.