Зірку "королівських перегонів" помітили у компанії 26-річної бразильської супермоделі Джуліани Налу. Вони разом прибули на новорічну вечірку на прибережному курорті Транскозо, на північному сході Бразилії. Про це повідомляє The Sun.

За розповідями місцевих жителів, Хемілтон був оточений охоронцями, але виглядав щасливим і зустрічав шанувальників широкою посмішкою. Для відпочинку він обрав дизайнерську сорочку і бейсболку. А от Нала привертала увагу відвертою сукнею.

Джуліана – колишня дівчина репера Каньє Веста. У травні минулого року її вперше побачили у паддоку Формули-1 на Гран-прі Маямі. Фанати одразу ж пов'язали її присутність з Льїсом Хемілтоном. Адже ще у січні 2023-го парі почали приписувати роман.

Фанати Формули-1 стверджували, що вона була тією жінкою, яка позувала на фото з пілотом Мерседес, коли він відпочивав у джакузі в Антарктиці з олімпійським чемпіоном зі сноуборду Шоном Вайтом. На світлині, яку Шон опублікував у соцмережах, було видно лише верхню частину її тіла, зокрема руку. Але цього було достатньо, щоб прихильники Хемілтона ідентифікували таємничу красуню.

Нагадаємо, цього року Льюїс також постійно був у центрі пліток про роман зі Шакірою. Зокрема, їх бачили разом у ресторанах, на морських прогулянках і навіть помітили під час таємної зустрічі в розкішному особняку на Ібіці.