Німець зізнався, що йому дуже бракує товариша, але він вірить у його видужання.

"Мені досі дуже важко. Я не хочу це приймати – приймаю тільки те, що він продовжує боротися. І, звичайно, я бажаю йому всього найкращого. Проте це тема, про яку я думаю багато і часто.

Зрозуміло, в той момент я відразу ж згадав нашу останню розмову, яка не могла бути більш позитивною. Я повідомив йому, що стану батьком, про те, що на нас чекає.

І я справді цінував те, що перед інцидентом наші стосунки ставали дедалі міцнішими. Ми краще пізнавали одне одного, головною спільною темою стали вже не перегони, а життя загалом.

Я просто сумую за своїм другом. Останніми роками він був би для мене вкрай важливим і, безумовно, відповів би на багато запитань, надихнув би. Мені цього не вистачає, але, звісно, для сім'ї ситуація набагато важча. У той час Мік був ще хлопчиком, підлітком. Це зовсім інший вимір", – цитує слова Феттеля Planet F1.

Нагадаємо, що 29 грудня 2013 року, 10 років тому, сталася страшна трагедія, внаслідок якої легендарний пілот Міхаель Шумахер змушений щодня боротися за своє життя.