Шарль Леклер з перших секунд боровся за лідерство з володарем поула Максом Ферстаппеном. Пілот Ferrari спробував атакувати після сигналу світлофорів, але суперник діяв жорстко і витіснив Шарля далеко у бік виїзду з піт-лейну, зберігши лідерство.

Цим скористався Льюїс Хемілтон, який на виході з першого повороту обігнав Леклера поза трасою і став другим. Судді заплющили очі на маневр семиразового чемпіона, після чого становище у першій трійці залишалося незмінним усі 19 кіл. До фінішу відриви між гонщиками сягнули майже десяти секунд.

Боротьба за наступні позиції вийшла більш напруженою. Карлос Сайнс спочатку піднявся на четверте місце, випередивши обох суперників з McLaren. Але потім темп іспанця передбачувано став падати. Його спочатку випередив Ландо Норріс, а потім і Серхіо Перес. Після цього на задньому крилі Ferrari повис Джордж Рассел, але тут Сайнс вже не поступився, залишившись шостим. Джордж опинився на 7-му місці, пропустивши П'єра Гаслі.

Алекс Елбон став 9-м, а топ-10 замкнув Оскар Піастрі – на відміну від Катару, цього разу у пілота McLaren зовсім не було темпу, і на перших колах він пропустив кількох суперників.