Нагадаємо, минулого вікенду зірковий нідерландець достроково оформив третій поспіль чемпіонський титул у Формулі-1. І зрівнявся за кількістю тріумфальних сезонів з Джеком Бребемом, Джекі Стюартом, Нікі Лаудою, Нельсоном Піке та Айртоном Сенною.

Завдяки своїм неймовірним спортивним здобуткам Ферстапепн зумів зібрати статки у розмірі 165 мільйонів фунтів стерлінгів. Макс мешкає у Монако в орендованій за 13 мільйонів фунтів квартирі з краєвидом на Середземне море, повідомляє The Sun.

У розпорядженні зірки Формули-1 є приватний літак Falcon-900EX, який він придбав за 12 мільйонів у американського багатія Річарда Бренсона. Повітряне судно переробили під смаки Ферстаппена. Літак він має матове покриття та логотип у вигляді лева на хвості – таким чином Макс віддає належне національній тварині Нідерландів.

Також пілот Ред Булл володіє дивовижним автопарком. Його колекція автомобілів загальною вартістю 5 мільйонів фунтів натхненна кіносагою про Джеймса Бонда. Зокрема, Макс володіє Aston Martin DB11. На автівці цієї моделі агент 007 гасав у 24-й частині Бондіани – "Спектр". Окрім Vantage 2018 року та DBS Superleggerais, Ферстаппен нещодавно додав до своєї колекції Aston Martin Valkyrie.

У вільний час чемпіон знаменитість любить поганяти на водному мотоциклі. Вартість такого транспорту – 16 тисяч фунтів стерлінгів.

Своє розкішне життя Ферстаппен проводить з донькою ще одного триразового чемпіона Формули-1 Нельсона Піке – Келлі. Раніше красуня зустрічалася з російським пілотом Даніїлом Квятом. Але покинула його заради Макса.