Нагадаємо, під час кваліфікації чинний чемпіон Формули-1 Макс Ферстаппен сенсаційно припинив боротьбу після другого сегмента і стартував під час гонки з 11-ї позиції. А поул-позишн здобув пілот Феррарі Карлос Сайнс.

На старті протистояння Ферстаппен відіграв дві позиції. А на 22-му колі тимчасово піднявся на друге місце – зірка Ред Булл, на відміну від більшості конкурентів, не пішов на піт-стоп під час роботи safety-car. На трасі прибирали уламки від пошкодженого боліда Юкі Цуноди.

На 42-му колі вийшов з ладу болід Естебана Окона – жахливе розчарування для пілота Альпін, який цього дня відзначає 27-й День народження.

Перемогу на Гран-прі Сінгапура здобув Карлос Сайнс (Феррарі), другим фінішував Ландо Норріс (Макларен). На останньому колі розігралася шалена драма – Джордж Рассел врізався в огорожу і "злетів" з п'єдесталу. А на третю позицію прорвався його зірковий партнер з Мерседес Льюїс Хемілтон. Феррарі стала першою командою, яка зупинила "червоних биків" у цьому сезоні.

Фантастична серія Ферстаппена, який виграв 10 етапів поспіль, завершилася. Лідер сезону продемонстрував лише п'ятий результат.