Понад 9 років тому легендарний пілот Формули-1 Міхаель Шумахер зазнав важкої травми, катаючись на лижах у французькому Марібелі. Він виїхав за межі траси, де спіткнувся і впав, ударившись головою об виступ скелі.

Наразі "Червоний барон" продовжує реабілітацію вдома. За інформацією ЗМІ, легендарний пілот перебуває у "вегетативному стані", він не з'являється на публіці, його свіжі фото не публікують у відкритих джерелах.

Колишній партнер Міхаеля Шумахера по стайні Бенеттон висловився про трагедію в сім'ї Шумахера. Він вважає, що стан легенди неабияк тривожить його сина Міка, який також став пілотом Формули-1.

"Здоров'я Міхаеля Шумахера засмучує Міка. Це непросте випробування. Юнак змушений бути поруч з татом, а мало б бути навпаки – батько міг насолоджуватись успіхами сина і направляти його.

Було чимало людей, які допомагали Міку протягом цих років. Проте я гадаю, що він би хотів, аби поруч був батько. Він блискуче впорався з трагедією. До нього завжди прикута увага ЗМІ через те, ким він є. На нього покладають великі очікування через те, яких висот досяг його батько. Він намагався виправдати їх, пройшов крізь пекло, але чи здався? Можливо.

Чи достатньо він зробив, коли протистояв Кевіну Магнуссену у Хаас? Певно, що ні. Він ніколи не сподівався виступати у Формулі-1. Та все ще може трапитися. Можливо, йому випаде нагода провести гонку, яка змусить людей викрикнути: "Вау!" – цитує Герберта The Sun.