Себастьян Феттель опублікував зворушливе ретро-фото з легендарним Шумахером, якому нещодавно виповнилося 54 роки, у своєму Instagram.

На світлині семиразовий чемпіон Формули-1 готує юного Себа до картингових перегонів. "Отримую останні настановлення (Фінал Кубка NRW, Керпен, Німеччина)", – йдеться у підписі під фото.

Пост викликав гарячу реакцію фанів у коментарях: "Другий батько для Себа! Ми сумуємо за тобою, містере Шумахер", "Дві легенди народились на одній трасі", "Плакатиму до вихідних", "Я не плачу... Що ж ти накоїв!"

Нагадаємо, 29 грудня 2013-го Міхаель Шумахер зазнав важкої травми, катаючись на лижах у французькому Марібелі. Він виїхав за межі траси, де спіткнувся і впав, ударившись головою об виступ скелі. Відтоді Міхаель провів 6 місяців у штучній комі та переніс дві операції. Наразі Шумахер продовжує реабілітацію вдома з сім'єю. За інформацією ЗМІ, легендарний пілот перебуває у "вегетативному стані", він не з'являється на публіці, його сучасні фото не публікують у відкритих джерелах.

До слова, Феттель став першим гонщиком, який відмовився брати участь у Гран-прі росії через повномасштабний напад країни-терориста на Україну. У прощальному для себе сезоні Себастьян виступав в шоломі, який був розфарбований у кольори українського прапора та містив рядки з легендарної пісні Джона Леннона "Imagine". Цікаво, що наразі він є наставником пілота Мерседес Міка Шумахера – сина "Червоного барона".