Підопічні Олександра Косенка посіли перше місце в групі та здобули путівку на фінальний турнір. В 6 матчах українці забили 32 м’ячі. І це найкращий показник серед усіх учасників цього етапу. З українцями у трійці лідерів також Португалія (28) та Франція (27).

Українці двічі обіграли Бельгію (10:2, 8:2), перемогли та зіграли внічию з Сербією (6:1, 1:1), обмінялися перемогами з Польщею (2:3, 5:3).

Мають футзалісти і індивідуальні здобутки. Найкращим бомбардиром став представник української національної команди Ігор Корсун. У його активі 8 забитих м'ячів. На один точний удар менше у француза Сухеля Мухудіна, а от 3-тє місце поділили між собою українець Даниіл Абакшин, хорват Секулич та француз Мохаммед. У кожного по 6 голів.

Найкращим асистентом також став українець. Капітан "синьо-жовтих" Петро Шотурма віддав найбільшу кількість результативних передач на цій стадії турніру – 8. На другій сходинці рейтингу, як і серед бомбардирів – Сухель Мухудін (7), а на третій позиції італієць Алекс Мерлім (5).