Чемпіонат світу з футзалу. Кваліфікація. Шостий тур

Польща – Україна – 3:5

Голи: Канєвскі, 27, 30, Рашковскі, 37 – Абакшин, 7, Шотурма, 9, Корсун, 12, 20, Семенченко, 32

Щоб отримати пряму путівку на чемпіонат світу, "синьо-жовтим" була необхідна лише перемога. Височезна ціна поєдинку відчувалася від стартової сирени. Обидві команди помітно нервували, але до відвертих грубощів справа не доходила. Напругу зняли два голи українців, забитих після кутових.

Спершу Чернявський вистрілив зі середньої відстані – голкіпер поляків з ударом впорався, але першим на добиванні встиг Абакшин. Трохи згодом перевагу підопічних Косенка подвоїв Шотурма, який в дотик пробив у дальній кут.

Ще до перерви рахунок став розгромним. Фаренюк вивів Корсуна на ударну позицію, і той не схибив – 3:0. Під завісу тайму Корсун остаточно вбив інтригу – Ігор увірвався в карну суперника і ударом в дотик прошив голкіпера – 4:0.В середині другого тайму поляки відквитали один гол. Після невдалого удару Лещака м'яч дострибав до Канєвскі, який замкнув дальню стійку. Невдовзі сталося дежавю: знову дальній удар десятого номера господарів – і Канєвскі першим встигає на добивання – 2:4.

Нервову напругу зняв Семенченко: Ростислав вирвався на побачення з Навратом і влучно спрямував м'яч поміж ніг воротаря. Господарям довелося ризикувати і піти вп'ятьох – це дало свої плоди. Інтригу відновив Рашковскі.

5:3 – Україна втримала перемогу і з першого місця напряму вийшла на чемпіонат світу. Польщі доведеться долати стикові матчі.