Напередодні жіноча національна команда з футзалу вперше в історії пробилась до фіналу Євро-2023, драматично обігравши збірну Угорщини (2:1). Авторка переможного дублю Анна Шульга поділилась емоціями після півфінальної гри.

"Суперники грали більше від захисту, ми більше володіли м'ячем – готувалися до такого матчу. Думок, що не реалізуємо свою перевагу не виникало. У нас були моменти, треба було цей один все-таки забити: ми забили, у нас вийшло, ми задоволені своїм результатом.

Емоції неймовірні, насправді дуже щаслива грати на такому турнірі. Ми виграли, наша команда виграла, ми в фіналі. Дуже щаслива, що відновилася від складної травми. Щаслива грати на цьому Євро і щаслива, що забила два м'ячі. Але завжди кажу, неважливо, хто заб'є гол, важливо, що виграє команда", – поділилась Шульга в коментарі "Суспільне Спорт".

У вирішальному матчі українські футзалістки зустрінуться зі збірною Іспанії. Поєдинок відбудеться 19 березня о 21:00. Нагадаємо, цей фінал стане першим в історії жіночого футзалу України.