Україна, Прем'єр-ліга, 11-й тур

Полісся – Колос – 1:1

Голи: Гуцуляк, 54 – Велетень, 19

Вже на перших хвилинах команди обмінялись жорсткими фолами: Таллес у брудному підкаті завалив Болівара, а за трохи Бондаренко ненавмисно наступив на Луїфера – в обох випадках лікарям довелось добряче попрацювати, аби повернути футболістів у гру.

Полісся володіло значною перевагою, але пройти щільні редути оборони "ковалівців" було не під силу. На 16-й хвилині Цуріков увірвався у воротарський лівим флангом, отримав передачу на хід за спини захисників і пробив з гострого кута – Волинець контролював. Згодом Гагнідзе протягнув м'яч правим флангом і небезпечно прострілював у воротарський – Чоботенко встиг вибити на кутовий.

Два стандарти поспіль дали результат – Луїфер відгукнувся на передачу з корнера і головою скинув далі у центр, де Велетень в дотик переправив у сітку – 0:1.

В середині тайму Таллес замикав простріл від Назаренка по центру, але влучив у Луїфера. На останній хвилині Полісся подало кутовий, м'яч тричі намагались добити, але блокували захисника, а потім на газоні опинився Лєднєв – арбітр пенальті не дав.

По перерві Полісся значно додало і зуміло зрівняти. Назаренко вигриз м'яч у Поправки на лівому фланзі, навісив у воротарський і Гуцуляк, який оговтався від моторошної травми у матчі зі збірною Чехії, головою у стрибку переправив сферу у сітку. На 65-й хвилині Чоботенко намагався замкнути навіс у воротарський, але Бондаренко на мить випередив суперника – могло бути гаряче.

В середині другого тайму Колос чи не вперше опинився на половині поля суперника, але подачу Велетня було відбито. А за мить Оріховський асистував на Алефіренка, однак той пробив низом повз дальню стійку. На останніх хвилинах Волинець врятував Полісся після різкого удару все того ж Алефіренка головою по центру.

Нічия дозволила Колосу набрати 9 очок і піднятися на дванадцяту сходинку турнірної таблиці УПЛ. Полісся з 33-ма пунктами третє – відстань від Динамо збільшилась до трьох балів.