Українська Прем'єр-ліга, 11-й тур

Рух – Чорноморець – 1:1

Голи: Квасниця, 54 – Янаков, 83

Після розгромної перемоги над Інгульцем з рахунком 5:0 команда Віталія Пономарьова не могла виграти п'ять матчів поспіль. За цей час клуб розписав чотири нічиїх та зазнав однієї поразки – у львівському дербі з Карпатами (0:1). Поєдинок з Чорноморцем не змінив невтішну статистику.

Перший тайм пройшов досить нудно. Рух і Чорноморець на двох видали лише один удар у площину воріт за 45 хвилин, коли Холод запустив м'яч над правою дев'яткою. У львів'ян, до слова, проблема з реалізацією моментів тягнеться від початку сезону – в останніх п'яти матчах "жовто-чорні" забили лише один м'яч, та і той з пенальті.

А от по перерві гра ожила: вже на старті Квасниця запустив м'яч у пусті ворота після прострілу від Сича. Мінімальна перевага господарів трималася аж до 83-ї хвилини. Паритет відновив Янаков, завершивши подачу Бутка з правого флангу. Таким рахунком поєдинок і завершився – 1:1.

Розписавши "мирову" з Чорноморцем, Рух опинився на 6-му місці турнірної таблиці УПЛ, маючи в активі 14 очок. Одесити з 12-ма балами перебувають на 10-й сходинці.